Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Flere kunder i oppgradert lokalitet!

Supermarkedet Coop Extra på Søm i Kristiansand har fått ny eier, oppgradert bygg - og flere kunder!

På Salbustadveien i Kristiansand har Ole Frederik Haugen sin arbeidsplass - som butikksjef hos Coop Extra. I nesten halvparten av sitt snart 30 år gamle liv, har han kjørt fra Søgne til samme arbeidsted. Fra dag én har han trivdes, og nå for tiden - ekstra godt. For hele bygget har fått en oppfrisking etter at den nye eieren, Oksøy Eiendom, kom inn i bildet:

Selv om en litt kald natt har gitt litt dugg i morgentimene på vinduene på innsiden, er det nye inngangspartiet svært så forbedret og dermed mer innbydende.

- Det er en god følelse å komme til jobben og se hvor fint det er blitt. Alt er nytt inne. Det er mer luftig og oversiktlig. Utvendig er vegger pusset. Vi har fått et nytt påbygg til lagring, forteller Ole Fredrik som bare 19 år gammel overtok jobben som leder.

- Jeg syntes vel at jeg oppgaven kunne være i overkant, ung som jeg var og ikke så erfaren. Men jeg kastet meg ut i det. Og har lært mye underveis.

- Så nå har du full kontroll?

- Har vel det, sier han med et smil og forteller følgende om selve ombyggingen.
-  Den startet rett etter påske. Det var utfordrende til tider. For vi holdt oppe hele tiden. Også da nye kjølere skulle på plass, og de gamle ut etter en overgangsperiode. Samtidig som vi mottok 20 paller med nye varer. Og i tillegg utstyr til arbeiderene som gjorde jobben, det vil si elektrikere og andre. Det kunne være to til tre paller med slikt. Det ble trangt, men med en løsningsorientert stab i ryggen klarte vi den oppgaven, forteller han.
Det hersker liten tvil om at innen dagligvarebransjen er kampen tøff om å kapre kunder.

- Konkurransen er hard. Derfor setter vi stor pris at vi nå har fått mye bedre fasiliteter. Inngangspartiet var humoristisk sagt nesten moden for et museum. Nå er det totalt forandret til det mye bedre. Vi har registrert flere kunder. Det liker vi, sier en entusiastisk butikksjef, Ole Fredrik Haugen.

Butikksjef Ole Fredrik Haugen på Coop Extra er svært fornøyd med en vesentlig oppgradering av lokalene som nå er eid av Oksøy Eiendom

Butikksjef Ole Fredrik Haugen på Coop Extra er svært fornøyd med en vesentlig oppgradering av lokalene som nå er eid av Oksøy Eiendom

Det har ikke bare skapt bedre forhold for eksisterende kunder, men også gjort flere nysgjerrige.

Det har ikke bare skapt bedre forhold for eksisterende kunder, men også gjort flere nysgjerrige.