Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Med velvære I høysetet!

- Tidligere hadde vi restriksjoner knyttet til bruk av farger. NAV var kun blått og hvitt. Men nå står vi fritt. De ansatte har vært med i prosessen, og vi synes selv vi har kommet frem til en fin løsning hvor vi skal trives.

Dette forteller Nina Pedersen. Hun kom til NAV, den gang Aetat, allerede i 1993. Nå er hun avdelingsdirektør og leder for NAV kontaktsenter Agder. Nylig ble virksomheten i Mandal og Arendal flyttet til Kristiansand. Det medførte utvidet behov for kontorplass. Nina med flere dro da på husværejakt med prosjektpermen under armen. Ingen enkel oppgave. De var flere steder, men til slutt falt valget på halvannen etasje i Oksøy Eiendoms signalbygg Tangen Babord ved Otras bredde.

- Vi hadde våre klare ønsker og prioriteringer. Det var litt komplisert å se hvordan vi kunne få innpasset dette i et eksisterende bygg. Men nå er vi på plass i inspirerende, rasjonelle lokaliteter, også med fine utvendige omgivelser, mener hun.

 

Kontaktsenteret er  NAVs førstelinje og er brukernes første kontakt på telefon eller ved skriftlig kommunikasjon. Her får de veiledning eller andre opplysninger knyttet til etatens tjenester. Antallet ansatte er 88. Pandemien er en vesentlig årsak til at de i sin stillingsavtale nå har muligheten til hjemmekontor. Men minst 60 prosent av arbeidstiden skal tilbringes på Tangen. I samvær med kolleger i et inspirerende fagmiljø - og omgivelser.

-  I NAV innreder vi lokalene våre etter en såkalt ABW-løsning. Det vil si en aktivisert basert arbeidsplass. Vi har ikke faste kontorplasser, men setter oss der vi helst vil være etter hvilke oppgaver vi skal betjene. Vi har spesialtilpassede løsninger som møterom av varierende størrelse, fokusrom, trimrom, stillerom eller bare en krok eller noen stoler for et uformelt samvær. For det kan jo være godt med et lite pusterom i en travel arbeidsdag. Og da i behagelige og stimulerende omgivelser, avslutter avdelingsdirektør Nina Pedersen.

 

Det leide arealet er på 1.243 kvadratmeter.