Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Mye mer enn bare bil

Billeverandøren NIO har inntatt Sørlandet og Kristiansand – og flyttet inn i nyrenoverte lokaliteter i regi av utleier Oksøy Eiendom. - Det er en fantastisk flott beliggenhet i byens populære «Markens», fastslår lederen for bilprodusentens lokale avdeling, Ronnie Svellingen, om et litt annerledes tilbud for potensielle bilkunder.

NIO har ikke, som alle andre av byens bilforhandlere, tilholdssted utelukkende utenfor sentrum. Men ønsker i stedet å gjøre produktporteføljen tilgjengelig på et sted der mennesker ferdes i flere ærend. Og det er ikke bare salg av bil det handler om, men nytenkning der ettersalg og sosialisering generelt er vektlagt. I tillegg til i Oslo, er  NIO House  i Kristiansand de to eneste i Norge til nå med høyeste gradering med hensyn til utseende og innhold.

Inngangsnivå, der gågaten krysser Henrik Wergelandsgate, huser samtlige bilmodeller. Det vil komme litt mindre utgaver etter hvert. Men frem til da, alle er elektriske i en litt høyere prisklasse - med en overvekt av SUV-design. En stilig trapp leder opp til etasjen over der basen er for fellesskap, utformet med tanke på sammenkomster med innhold  som vinsmaking, matsmaking, moro/aktiviteter for barn med mer. Ikke bare for eksisterende kunder, men faktisk også andre som ønsker å være med.

Selve produksjonen av bilene skjer i hjemlandet Kina, men NIO er et fremtidsrettet konsern med forgreninger til ekspertise og forskningssentre i flere andre land. Svellingen fremhever utviklingen av et spennende batteritilbud. NIO Power Swap Sation  er under installering i Sørlandsparken. Du kan kjøpe bilen uten batteri, og i stedet abonnere. Da betaler man et fast beløp avhengig av størrelsen av valgt batteri. Månedsleie inkluderer også to gratis batteribytter i måneden, eller 200kwh ved Nio ladestasjoner og samarbeidspartnere. Og batteribytte skjer i løpet av kun fem minutter. 

- Alt er helautomatisert. Vi har jo filmer som viser dette. Men det er noe annet å se dette i virkeligheten. Jeg gleder meg til å vise roboten i arbeid, avslutter Ronnie Svellingen.

Elegante omgivelser for fremtidige arrangementer.

Elegante omgivelser for fremtidige arrangementer.

Ansatte i Kristiansand fra venstre William Wang , Fredrik Førde,  Bendik Aas Fjelldal -  alle med tittel Sales Advisor. Lengst til høyre Ronnie Svellingen, Store Manager.

Ansatte i Kristiansand fra venstre William Wang , Fredrik Førde, Bendik Aas Fjelldal - alle med tittel Sales Advisor. Lengst til høyre Ronnie Svellingen, Store Manager.

Bilprodusenten NIO satser i det norske markedet med blant annet et innbydende visningskonsept i Kristiansand

Bilprodusenten NIO satser i det norske markedet med blant annet et innbydende visningskonsept i Kristiansand