Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Internasjonal skoprodusent på plass i «Markens»

29-åringen har tittelen butikksjef. Hun er relativt nytilflyttet fra Tromsø med sin samboer, og har fått hovedansvaret for et nytt tilbud i Kristiansands populære handleområde – gågaten «Markens» i Kvadraturen. Litt spøkefullt kan nevnes at Marie er godt skodd for sin nye oppgave med fortid i kjeder som Eurosko og Skoringen. For det er nemlig fottøy til variert bruk det handler om også denne gang, men nå i regi av amerikanske Skechers med hovedsete i California.Den norske delen av virksomheten sorterer under danske Sports Connection. - Skechers er faktisk blant verdens tre største produsenter i sin bransje med kun Nike og Adidas foran, forteller hun.

Dette er den syvende butikken som åpnes i Norge, og det vil nok bli flere.  Vi har tatt turen til den såkalte Frøylandsgården like før stengetid. Utvendig har utleier Oksøy Eiendom gitt det store hjørnebygget til Henrik Wergelandsgate et fint ansiktsløft. Innvendig er nå to av flere lokaler i grunnplanet slått sammen til ett. Rød løper inn fra «Markens» med tilbud. Nyoppusset og med innhold og utforming som gir besøkende et snev av metropolsk tilstedeværelse. Sånn på tampen av åpningstiden har en entusiastisk butikksjef tatt et lite pust i bakken – og forteller gladelig litt mer om starten.

 

- Travelt, ja. Men du verden så artig. Vi er til for hele familien, fra blinkesko til gå- og løpesko. De to første ukene har vært over all forventning. Omsetningen har bare vært helt super. Lokale oppsøker oss. Det samme gjør cruiseturister. I dag kjøpte et nederlandsk ektepar tre par. Det liker vi.
 

Vi kan ikke dy oss for å stille Marie spørsmålet om hva det første hun ser etter når hun møter folk. Ikke så uventet, så ser hun da ned:

- Alltid spennende om jeg kan kjenne igjen merket, avslutter Marie Berget med et varmt smil.

De nye lokalene til «Markens» virker tiltalende og bekrefter Skechers som en internasjonal aktør.

De nye lokalene til «Markens» virker tiltalende og bekrefter Skechers som en internasjonal aktør.

Butikkeier Marie Berget har med et varmt smil fokus på fornøyde kunder. Og responsen har vært upåklagelig :)

Butikkeier Marie Berget har med et varmt smil fokus på fornøyde kunder. Og responsen har vært upåklagelig :)